Welkom bij FietsVitaal, E-bike specialistWinkel Stolwijk
 0182 341345
ma: gesloten
di-do: 08:30 - 17:00
vrij: 8:30 - 17:00
za: 08:30 - 17:00


 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fiets Vitaal is dé E-bike specialist


Fiets Vitaal is een winkel in het hartje van Stolwijk. Al vanaf het begin van de 20e eeuw worden hier met veel enthousiasme en passie fietsen verkocht en gerepareerd. Wij zijn dus in het bezit van jarenlange ervaring en veel kennis op dit gebied. De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van diverse technieken.

Iedere e-bike, bestaat uit gewone fietsonderdelen die samengevoegd zijn met een motor, display, accu en sensoren. Er zijn twee soorten e-bikes te onderscheiden, namelijk de "normale" e-bike en de speed pedelec.

Plaats van de motor
<p>De e-bike motor zorgt ervoor dat u aangename ondersteuning ervaart tijdens het fietsen. Zo hoeft u zelf minder kracht te geven, dat is heel fijn als u bergopwaarts fietst, zware belading bij u heeft of als u moe wordt. Er zijn elektrische fietsen met een middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor.</p>

De e-bike motor zorgt ervoor dat u aangename ondersteuning ervaart tijdens het fietsen. Zo hoeft u zelf minder kracht te geven, dat is heel fijn als u bergopwaarts fietst, zware belading bij u heeft of als u moe wordt. Er zijn elektrische fietsen met een middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor.

Speed pedelec vs e-bike
<p>Een speed&nbsp;pedelec, kent verschillende namen.&nbsp;Zoals&nbsp;high speed e-bike,&nbsp;speedbike&nbsp;of&nbsp;snelle&nbsp;e-bike.&nbsp;Het is eigenlijk een snelle e-bike, maar je moet wel aan andere regels voldoen dan bij een e-bike. De verschillen tussen deze twee leggen we graag voor je uit!</p>

Een speed pedelec, kent verschillende namen. Zoals high speed e-bike, speedbike of snelle e-bike. Het is eigenlijk een snelle e-bike, maar je moet wel aan andere regels voldoen dan bij een e-bike. De verschillen tussen deze twee leggen we graag voor je uit!

Gratis servicekaart
<p>Goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waarbij veel nazorg nodig is, om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten.</p>

Goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waarbij veel nazorg nodig is, om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten.

Over de eigenaar Wim van Hell

 

Sinds 2011 is de winkel, op dat moment nog onder de naam ‘Fietscentrum Stolwijk’, in handen van Wim van Hell. Wim wist al op jonge leeftijd dat hij het fietsenvak in wilde. Hier heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van. Wim: “Het product fiets heeft technisch, maar ook zeker recreatief, altijd mijn passie gehad. Dat is iets wat we graag overbrengen op onze omgeving”

Op het moment dat hij de zaak overnam was hij reeds 5 jaar werkzaam in de fietsenbranche. De ervaring heeft hij opgedaan bij een tweetal middelgrote bedrijven alvorens hij eigenaar werd van deze zaak. Met succes heeft hij de opleiding tot fietstechnicus gevolgd en is hiermee dus ook in het bezit van de gewenste papieren. Vanaf 2013 was er de vraag naar meer personeel in zowel de winkel als in de werkplaats.

Het adres voor aanschaf en onderhoud


Het leveren van een goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waar veel nazorg bij komt kijken om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt immers de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij de aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten.

Qwic Urban RD9
<p>De Urban RD9 is uitgerust met een derailleurversnelling, wat een sportief karakter aan deze fiets meegeeft. Met de krachtige achterwielmotor in combinatie met negen versnellingen en&nbsp;hydraulische schijfremmen is manoeuvreren door de drukke stad een eitje.</p>

De Urban RD9 is uitgerust met een derailleurversnelling, wat een sportief karakter aan deze fiets meegeeft. Met de krachtige achterwielmotor in combinatie met negen versnellingen en hydraulische schijfremmen is manoeuvreren door de drukke stad een eitje.

Gazelle Ultimate C8+ HMB belt
<p>De Ultimate C8 HMB Belt heeft niet alleen een sportieve uitstraling maar fietst ook nog eens comfortabel. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog.&nbsp;</p>

De Ultimate C8 HMB Belt heeft niet alleen een sportieve uitstraling maar fietst ook nog eens comfortabel. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. 

Het hele assortiment
<p>De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt.</p>

De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt.