Welkom bij FietsVitaal, E-bike specialist Welkom bij FietsVitaalWinkel Stolwijk
 0182 341345

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:30 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:30 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:30 uur - 18:00 uur
Zaterdag 08:30 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Fiets Vitaal is dé E-bike specialist


Fiets Vitaal is een winkel in het hartje van Stolwijk. Al vanaf het begin van de 20e eeuw worden hier met veel enthousiasme en passie fietsen verkocht en gerepareerd. Wij zijn dus in het bezit van jarenlange ervaring en veel kennis op dit gebied. De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van diverse technieken.

Iedere e-bike, bestaat uit gewone fietsonderdelen die samengevoegd zijn met een motor, display, accu en sensoren. Er zijn twee soorten e-bikes te onderscheiden, namelijk de "normale" e-bike en de speed pedelec.

Plaats van de motor
<p>De e-bike motor zorgt ervoor dat u aangename ondersteuning ervaart tijdens het fietsen. Zo hoeft u zelf minder kracht te geven, dat is heel fijn als u bergopwaarts fietst, zware belading bij u heeft of als u moe wordt. Er zijn elektrische fietsen met een middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor.</p>

De e-bike motor zorgt ervoor dat u aangename ondersteuning ervaart tijdens het fietsen. Zo hoeft u zelf minder kracht te geven, dat is heel fijn als u bergopwaarts fietst, zware belading bij u heeft of als u moe wordt. Er zijn elektrische fietsen met een middenmotor, voorwielmotor en achterwielmotor.

Speed pedelec vs e-bike
<p>Een speed&nbsp;pedelec, kent verschillende namen.&nbsp;Zoals&nbsp;high speed e-bike,&nbsp;speedbike&nbsp;of&nbsp;snelle&nbsp;e-bike.&nbsp;Het is eigenlijk een snelle e-bike, maar je moet wel aan andere regels voldoen dan bij een e-bike. De verschillen tussen deze twee leggen we graag voor je uit!</p>

Een speed pedelec, kent verschillende namen. Zoals high speed e-bike, speedbike of snelle e-bike. Het is eigenlijk een snelle e-bike, maar je moet wel aan andere regels voldoen dan bij een e-bike. De verschillen tussen deze twee leggen we graag voor je uit!

Gratis servicekaart
<p>Goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waarbij veel nazorg nodig is, om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten.</p>

Goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waarbij veel nazorg nodig is, om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten.

Over de eigenaar Wim van Hell

 

Sinds 2011 is de winkel, op dat moment nog onder de naam ‘Fietscentrum Stolwijk’, in handen van Wim van Hell. Wim wist al op jonge leeftijd dat hij het fietsenvak in wilde. Hier heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van. Wim: “Het product fiets heeft technisch, maar ook zeker recreatief, altijd mijn passie gehad. Dat is iets wat we graag overbrengen op onze omgeving”

Op het moment dat hij de zaak overnam was hij reeds 5 jaar werkzaam in de fietsenbranche. De ervaring heeft hij opgedaan bij een tweetal middelgrote bedrijven alvorens hij eigenaar werd van deze zaak. Met succes heeft hij de opleiding tot fietstechnicus gevolgd en is hiermee dus ook in het bezit van de gewenste papieren. Vanaf 2013 was er de vraag naar meer personeel in zowel de winkel als in de werkplaats.

Het adres voor aanschaf en onderhoud


Het leveren van een goede service is voor ons heel belangrijk. Een fiets is een product waar veel nazorg bij komt kijken om zoveel mogelijk van uw fiets te kunnen genieten. Goede nazorg verlengt immers de levensduur en verhoogt het fietsplezier. Daarom bieden wij u bij de aanschaf van een nieuwe fiets gratis servicebeurten.

Ebike Das Original Tour Pro Wave
<p>De Advanced Ebike Das Original Tour Pro is een krachtige en innovatieve e-bike.&nbsp;<br />
Het frame is speciaal ontworpen met een Intube-design,&nbsp;waardoor de accu volledig aan het oog is onttrokken en gemakkelijk uitneembaar is voor het opladen.&nbsp;De Bosch Performance-motor biedt 65 Nm koppel en wordt aangedreven door een 500 Wh Bosch-accu.&nbsp;Dit resulteert in een stille en krachtige prestatie, ongeacht de situatie.</p>

De Advanced Ebike Das Original Tour Pro is een krachtige en innovatieve e-bike. 
Het frame is speciaal ontworpen met een Intube-design, waardoor de accu volledig aan het oog is onttrokken en gemakkelijk uitneembaar is voor het opladen. De Bosch Performance-motor biedt 65 Nm koppel en wordt aangedreven door een 500 Wh Bosch-accu. Dit resulteert in een stille en krachtige prestatie, ongeacht de situatie.

Gazelle Makki Travel. Nu leverbaar!
<p>Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij &eacute;n je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki.</p>

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar een bakfiets waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Er is alle aandacht gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een doordacht pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki.

Het hele assortiment
<p>De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt.</p>

De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt.